Advertisement

Caroline Säfstrand og Erica James kommer endelig på norgesbesøk. Med seg i bagasjen har de sine splitter nye romaner. 

Caroline Säfstrand er en av Sveriges mest ettertraktede forfattere, og har solgt over 300 000 feelgood-romaner. 23. og 24. august skal hun besøke Kristiansand og Stavanger. Samtidig lanseres en ny og hjertevarm roman, «Sannheten om østersjenta». 

Her møter vi forfatteren Inez, som etter naboens død bestemmer seg for to ting: å rydde ut av huset og skrive sin siste bok. Men det blir ingen roman denne gangen, snarere en personlig bekjennelse: sannheten om østersjenta. Etter et dramatisk fall får Inez problemer med hofta og blir tvunget til å ansette den unge vaskehjelpen Meja. Møtet mellom Inez – som må ta et oppgjør med fortiden – og Meja – som desperat søker etter en fremtid – får uforutsette konsekvenser. 

Trollbinder leserne

Säfstrand beskriver sine romaner som en miks av «hemmeligheter og herligheter, med et budskap mellom linjene», og nettopp denne kombinasjonen har truffet leserne og gjort bøkene så populære. Hun kontaktes stadig av fans på sosiale medier som forteller at de blir inspirert til å ta grep og gjøre endringer i livene sine, etter å ha lest bøkene hennes. 

En annen som gjør inntrykk på leserne, er Erica James. Den britiske forfatteren har solgt over 155 000 bøker i Norge og har toppet norske bestselgerlister gjentatte ganger. I sin nyeste roman, «Den bortgjemte hagen», inspirerer hun med sin lidenskap for vakre blomster og hager. 

Lanserer bok i Norge

I boken møter vi Libby som flykter fra London til Suffolk etter å ha oppdaget sin forlovede i seng med bestevenninnen. I Larkspur House, med sin magiske hage skapt av hagedesigneren Elfrida Ambrose, og det anerkjente kjøkkenet ledet av Libbys grandtante Bess, håper Libby å få livet sitt på rett kjøl igjen.

Leserne har falt pladask for Erica James sine bøker – ikke minst her til lands hvor hun mange trofaste fans. Hovedpersonen selv besøker Trondheim 30. august og Bergen 31. august for å lansere «Den bortgjemte hagen».

Ta kontakt for anmeldereksemplar, PDF eller intervju.

  • Caroline Säfstrand er i Kristiansand 23. august og Stavanger 24. august. «Sannheten om østersjenta» lanseres 10. august.
  • Erica James er i Trondheim 30. august og Bergen 31. august. «Den bortgjemte hagen» lanseres 21. august.