Advertisement

Veronica Maggio, Warpaint og Tove Lo bekreftet til Piknik i Parken.

  • Veronica Maggio er blant de mest ønskede artistene til festivalen over tid. Det er svært stas å få ønske henne velkommen til neste års festival i Sofienbergparken. Og med Tove Lo og Warpaint i samme slipp så er vi overbevist om at flere enn oss allerede kjenner på festivalfølelsen, sier Lars Tefre Baade, presseansvarlig PiPfest.

Veronica Maggio slo ned som en komet med hitten “Måndagsbarn”, både internasjonalt og på hjemmebane. Men det var med den nå klassiske platen “Satan i gatan” hun for alvor ble en braksuksess og sementerte sin status som Skandinavias ultimate hitmaker, med en umiskjennelige stemme og hjertet i hånden. Hvem kan vel glemme låter som “Sergels Torg” “Snälla bli min” og ikke minst den magiske “Jag kommer”?

Les på F7: Forbes er usikker på hvem som er verdens rikeste

Et og et halvt tiår og over én milliard streams senere leverer hun stadig popmusikk av skyhøy kvalitet, med tekster og melodier som kryper under huden på deg.

Vi holder oss til svenske superstjerner i milliardklassen også på neste artist ut – nemlig selveste Tove Lo. I 2023 er det ti år siden hun fikk sitt store gjennombrudd med singelen Stay High, og siden den gang har hun holdt seg i internasjonal toppklasse med en rekke hitsingler både på egen hånd, sammen med andre store profiler, og som låtskriver for andre. Til Oslo tar hun blant annet med seg sitt rykende ferske album, “Dirt Femme”.

Fra California til Sofienbergparken kommer også favorittene i Warpaint. Etter suksessalbumet Heads Up i 2016 tok det lang tid før det kom noe nytt, men i 2022 kom endelig et splitter nytt og kanonbra album i form av Radiate Like This. Da er det også ekstra gledelig at Piknik i Parken kan presentere et ekstremt etterlengtet norgesbesøk fra Warpaint.

Festivalen har allerede sluppet The 1975, Phoenix, The Cardigans og Michelle Ullestad til neste års plakat. Dato for neste års festival er 15. – 17. juni 2023