Advertisement

Da LP kom til Norge for første gang i fjor høst var det panikkstemning i billettluken. Alle billettene til konserten på Union Scene i Drammen ble revet bort på minutter, og konserten ble en kjempesuksess. Nå får både alle som ikke var der, og alle de som var der, en ny mulighet til å få med seg den amerikanske superstjernen.

Milliarder av streams
LP, eller Laura Pergolizzi som artisten egentlig heter, har for lengst plassert seg i milliardklassen hva gjelder streams, og den multiplatinaselgende artisten har opparbeidet seg en ekstremt dedikert følgerskare.

Les på Radiosporten: Lønnskongen Hazard gjør som Bale

Helt siden debutalbumet fra 2014 har LP skapt et helt eget univers hvor alle følelsene er lov – og det er ektefølt. Med låten «Lost On You» fikk LP i 2016 sitt store gjennombrudd, en låt som alene er oppe et par milliarder streams, og har vært med på å forme en superspennende karriere og et umiskjennelig sound. Ikke rart LP også er en hyppig brukt låtskriver også for andre artister, noe som blant annet har ført til store hits med giganavn som Rihanna, Cher, Celine Dion, Christina Aguilera og Backstreet Boys.

Til sommeren står LP på scenen på Loaded, og gjør med det sin aller første konsert i Oslo, og sin første norske festival.