Advertisement

Det er svært god steming i KFUM Oslo om dagen. Hovedtrener Johannes Moesgaard har fått det til å svinge denne sesongen etter han ble hentet opp fra assistentstilling før sesongstart.

Kaaffa skriver på sine sider de er svært glade KFUM Familiearena nå kan realiseres.

Les på Sporten: Kastet ut av Manchester United sin WhatsApp-gruppe


Pressemeldingen sier: «Plan- og bygningsetaten godkjenner søknaden om oppføring av KFUM Familiearena tilhørende anlegg

«Vi opplever helt fantastiske dager i KFUM om dagen. Fredagens beskjed betyr utrolig mye både for vår satsing på topp og bredde. Dette er strengt tatt den siste godkjenningen vi trenger for å bygge det vi har drømt om i mange år» sier KFUMs daglig leder Thor-Erik Stenberg.


Nå gjenstår det bare at bystyret vedtar den kommunale garantien. Klubben skriver at det forhåpentlig kan skje i slutten av november.


«Den kommunale garantien handler om finansieringen, men det er denne rammetillatelsen vi trenger for å kunne bygge. Nå handler det om å gå i gang for fullt med detaljprosjekteringen, å gå gjennom alle underlag på nytt. Så skal det til slutt tas en endelig beslutning på at vi faktisk skal gå i gang med bygging, men slik det ser ut nå bør det være realistisk at vi kan sette spaden i jorda sommeren 2024» sier Stenberg.

Les på Popidol: Will Smith har en plan for å gjenopplive sin karriere

Byggetiden anslås å ta mellom 18 og 24 måneder. KFUM må dermed finne andre løsninger til hjemmebane i mellomtiden.