Boots Apotek lanserer sitt eget varemerke

0
21

Nytti er en serie kvalitetsprodukter spesielt utviklet av fagfolk for apotek. Dette er produktene som gjør hverdagen enklere, gjør det lettere å ta vare på helsen og som er prisgunstige, slik at de lønner seg på flere enn én måte.

Først ut i serien er et knippe kosttilskudd for ulike behov. Fra august vil 10 Nytti-produkter finnes i hyllene i alle Boots Apotek. Produktene er utviklet av farmasøyter og produseres i Sverige.

 –Fokuset for oss i utviklingen av denne serien har vært at kvalitetsprodukter i hverdagen ikke skal måtte gå på bekostning av valuta for pengene eller design, forteller Linda Klubbenes Drogseth, som er leder for egne merkevarer hos Boots Apotek/Alliance Healthcare. –Vår målsetning er at det verken skal være dyrt eller vanskelig å få tak i det kroppen trenger. Vi ønsker å gjøre bedre helse tilgjengelig for alle.

 Blant produktene som lanseres nå i august er multivitamin, folsyre, kalsium, B-kompleks, Vitamin D3, melatonin, jern og Vitamin C. –Dette er første runde med lanseringer. Vi har flere Nytti-produkter under utvikling, og flere lanseringer kommer allerede vinteren 2024.

Bærekraftig design

Nytti-produktene er utviklet i samarbeid med merkevare, og designbyrået WE Oslo, og det har vært lagt særlig vekt på det rene og nordiske uttrykket. Emballasjen i alle produktene er av resirkulerbar Bio-Plast.

Dette er en apotekserie, og da er det helt naturlig for oss å tenke helse, samfunnsnytte og bærekraft, også når det kommer til valg av slike elementer som emballasje. Produktene har en lokal, skandinavisk forankring, og det skal synes, forklarer Linda.

Ingen artikler å vise