Advertisement

Sister Act Fredag 18 nov. 2022. 19:00 Chateau Neuf, Storsalen Billetter tilgjengelig Kjøp
Sister Act Lørdag 19 nov. 2022. 20:00 Chateau Neuf, Storsalen Billetter tilgjengelig Kjøp

Om Sister Act

Den verdenskjente musikalkomedien «SISTER ACT», basert på den bestselgende filmen med Whoopi Goldberg fra 1992, har gått sin seiersgang på musikalscener verden over. Musikalen har blitt nominert til flere priser til både Broadway og West End, og endelig skal det norske publikummet få oppleve denne fantastiske musikalkomedien!

I hovedrollen som Deloris Van Cartier finner vi publikumsyndlingen Anna-Lisa Kumoji, kjent fra Melodi Grand Prix, Stjernekamp og musikaler som The Book Of Mormon og Flashdance. Med seg har hun bl.a. Ingeborg Walther (også kjent fra Stjernekamp og Maskorama bl.a.) og Kevin Mbugua (Stjernekamp), samt Hilde Lyrån, Tom Sterri og flere kjente ansikter.

Dette er en musikal ingen vil klare å bli sittende stille til. Handlingen finner sted i og ved et kloster i San Francisco hvor hovedpersonen må ikle seg nonnedrakt og skjule seg fra sin ex.-kjæreste som er etterlyst for mord sammen med resten av nonnene. Her er masse humor og musikk som spenner fra70-tallets disco til storslagne ballader – og ikke minst fantastisk power-gospell !!