Advertisement

Torsdag lanserte Nytelse.no, som første nettbutikk i Norge, sexkurs på nett. Nå selger de mer sexkurs enn kundefavoritten Womanizer. – Helt utrolig, sier sexolog.

Torsdag ble «Sexrom» lansert hos nettbutikken Nytelse.no. Målet er å spre kunnskap, veilede og inspirere til et bedre, og mer lekent sexliv. I tillegg til gratis inspirasjon selger også nettstedetet sexkurs, som nå seiler inn på bestselgerlisten til Nytelse.no.

– Sexrom er et univers med alt du trenger for å utvikle et enda mer spennende sexliv. I tillegg til kurs får du podcastepisoder, artikler og ikke minst masse inspirasjon til å utvikle deg seksuelt. Det at sexkurs allerede selger bedre enn kundefavoritten Womanizer, er helt utrolig, men også et tegn på at dette var noe folk trengte, forteller sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Nytelse.no har samlet sexologer og eksperter på alt fra BDSM og Shibari til analsex, lystproblematikk og oralsex, som lærer deg sin ekspertise. Nettbutikken har i lenger tid sett behovet for et sted som sprer kunnskap og inspirasjon utover det man kan lese.

– Vi får daglig henvendelser fra fortvilte nordmenn som ønsker tips og råd til et bedre og mer lekent sexliv. Mange lurer på hvordan man faktisk har god sex, hvordan ting gjøres, og hva man kan gjøre for å øke sexlysten, forklarer sexologen. Hun lover at alt dette og mye mer vil man får svar på i Sexrom.

For lite nærhet i norske hjem!

Kun 15% kysser sin partner hver dag. Det kommer frem i en undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no. Undersøkelsen kartlegger nordmenns sexvaner og det viser seg at hele 51% aldri kysser sin partner.

– Dette er veldig triste tall, og det er ingen tvil om at nordmenn trenger med kunnskap om viktigheten av nærhet, sier Ebbestad.

Leppene er en av kroppens erogene soner som vekker lystsenteret i hjernen, og de inneholder omtrent 10 000 nerver. Derfor oppfordrer hun alle par til å kysse sin partner hver dag, spesielt siden hun opplyser om at manglende sexlyst er et problem i mange forhold.

– Å kysse er undervurdert. Det er deilig, gir masse endorfiner og lykkehormoner til kroppen og er en utmerket måte å gi, og å få nærhet fra sin partner. Det som også er ekstra fint med å kysse er at det fort kan lede til noe mer, smiler sexologen.

Hun mener at alle har godt av å lære mer om nærhet og intimitet og hvordan det påvirker forholdet både til seg selv og partneren.

– Jeg håper derfor at Sexrom med kurs, podcasteprisoer og arikler vil bidra til nettopp dette. I tillegg viser undersøkelser at nordmenn har rikelig med frekke sexfantasier og et ønske om mer og bedre sex, og det har vi tenkt til å oppfylle, smiler Ebbestad.

Kraftig økning i BDSM- og analsexprodukter!

Det vil fylles på med nye kurs hver måned, samt ukentlige podcastepsioder og artikler. I tillegg får du inspirasjon og tips om hvilke produkter du bør eie når du skal i gang med å utforske.

– Blant kursene vi har lansert nå er jeg ikke i tvil om at analsex og BDSM blir de mest populære. Alle undersøkelser vi har hatt til nå viser at det er her det er størt nysgjerrighet bland nordmenn. I tillegg ser vi det godt på salget at det er i disse kategoriene vi har hatt størst økning, sier Ebbestad.

I en undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no kommer det også frem av 15% av Norges befolkning ser på seg selv som kinky. I tillegg kommer det å dominere og å bli dominert kommer høyt på listen over nordmenns sexfantasier sammen med rollespill, uniform og bondage.