Advertisement

Geir Braathe, daglig leder og statsautorisert regnskapsfører i Abacus Ratio, mottok prisen «Årets Overskudd 2023» under regnskapskonferansen Overskudd 12. september. Prisen tildeles personer som bidrar til regnskapsbransjens utvikling.

Tirsdag kveld mottok Geir Braathe prisen Årets Overskudd 2023. Prisen utdeles under den årlige konferansen Overskudd. Konferansen arrangeres av bransjeforeningen Regnskap Norge for regnskapsbransjen – en bransje som bistår 70 % av norsk næringsliv, primært små og mellomstore bedrifter.

Ifølge kolleger er Geir Braathe fremoverlent med tanke på automatisering og effektivisering. Han er opptatt av mangfold, både når det gjelder bakgrunn, utdannelse og kompetanse. Kolleger mener nettopp det gjør foretaket i stand til å bedre forstå kundenes behov.

– Takk til juryen og alle mine kollegaer. Vi bruker veldig mye tid og ressurser på å gjøre hverandre gode. Og det som er mest gøy med det, er at det blir det større overskudd av, sa Geir Braathe da han mottok bransjeprisen.

All inclusive regnskap

En enstemmig jury var i begrunnelsen opptatt av fastpris og «all inclusive regnskap»-konseptet som skaper forutsigbarhet for kunden og viser viktigheten ved å effektivisere prosesser. Dette skaper rom for kompetanseutvikling, og vinneren av Årets Overskudd 2023 viser at det er mulig også i mindre foretak.

– Bransjeprisen Årets Overskudd anerkjenner enkeltpersoner som bidrar til bransjens utvikling. Formålet er å synliggjøre de gode historiene, bygge stolthet og inspirere, sier administrerende direktør i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen. – Regnskapsbransjen er en kompetansebransje. Derfor er det ekstra hyggelig at Geir, som er over middels opptatt av kompetanseutvikling, og som faktisk bruker kompetanse som et salgsargument mot kundene, stakk av med tittelen i år.

Om bransjeprisen Årets Overskudd

Dette er sjette gang bransjeforeningen Regnskap Norge deler ut prisen Årets Overskudd.

Prisen bygger stolthet i bransjen. Den skaper samhold og fremmer en kultur hvor bransjekolleger heier på hverandre.

Årets jury bestod av Ingebjørg Harto, styreleder i Regnskap Norge, Rune Aale-Hansen, administrerende direktør i Regnskap Norge, og Siri Nilssen, CEO i Amesto AccountHouse.

Emner

Kategorier

Regions